Så fixar du pengar till körkortet

Avhannah

Så fixar du pengar till körkortet

Det är inte alla som har förmånen att kunna luta sig tillbaka och lita på att föräldrarna kan betala för körkortet när det väl är dags att ta det. Som tonåring är det inte troligt att du har tillräckligt med pengar att kunna betala för körkortet själv och situationen kan göra att du måste vänta tills du är gammal nog att ta ett arbete.

Det finns dock en lösning på problemet. Kanske du eller din familj har gamla guldsmycken liggandes som ingen använder eller behöver. Då kan du skicka in dessa till diamantbrev.se i ett försäkrat och frankerat brev. Eftersom guldpriset är riktigt förmånligt just nu med över 600 kronor per gram är det hela en riktigt bra idé.

När du väl har börjat ta körlektioner kanske du vill spara ihop till en egen bil. Det finns dock en hel del att tänka på och ta ställning till. Ska du till exempel köpa en ny bil eller satsa på en begagnad bil? Oavsett vilket behöver du fortfarande se till att du kan betala för dig. Om inte Diamantbrev är lösningen för bilköpet kan du fundera på att ta ett extrajobb för att spara ihop så mycket pengar som möjligt. Skulle pengarna du får för guldet inte räcka till hela körkortet kan du åtminstone börja övningsköra privat för att lära dig grunderna i bilkörning innan du bokar lektioner på en bilskola. Smyckesförsäljningen räcker till ett par körlektioner, om inte mer. Kanske har du släktingar som vill bidra med en slant eller ett guldsmycke till ditt körkortsprojekt?

Om författaren

hannah administrator